Witte tanden zonder chemicaliën

Witte tanden zonder chemicaliën

Witte tanden is voor veel mensen een ideaal maar lang niet iedereen heeft het witte gebit dat hij of zij zou wensen. Soms heb je nu eenmaal van jezelf gewoon niet zulke witte tanden of verkleuren ze gewoon snel als je iets eet of drinkt. Om vlekken, aanslag en gelige tanden tegen te gaan kun je wel wat doen. Er zijn diverse middelen verkrijgbaar waarmee je je tanden echt wel witter kunt maken op een veilige en ook snelle manier.

Tal van mogelijkheden om je tanden witter te maken

Wil je niet alles uit de kast trekken en het liefst op een eenvoudige en snelle manier je tanden witter zien te maken? Dan kun je daarvoor bij de drogist of online producten halen die er speciaal voor gemaakt zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan speciale tandpasta, mondwater, poeder of een whitening pen en zo is er nog wel wat meer te noemen. Kijk altijd goed hoe een bepaald product werkt zodat je weet of het iets is dat bij je past en waarmee jij goed uit de voeten kunt.

Coco Chai voor mooie, gezonde en witte tanden

Mondwater kan al een goede hulp zijn om wittere tanden te krijgen. Het is dan wel zaak dat je kiest voor mondwater dat daarvoor ook speciaal ontwikkeld is. Zo is het Coco Chai mondwater van Dr. Brite een goed voorbeeld van werkzaam mondwater. Dit mondwater is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden en die regelmatig last hebben van ontstekingen of andere mondklachten zoals monddroogheid. Het bevat een mix van kardemom, kaneel en kruidnagel zodat het een licht exotische doch frisse smaak heeft.

Hoe werkt het mondwater?

Daarnaast zijn kokosolie en zeezout twee belangrijke bestanddelen die ervoor zorgen dat je mond gehydrateerd wordt en klachten worden verzacht. Deze combinatie zorgt er ook meteen voor dat je tanden witter worden als je regelmatig spoelt met mondwater. In het mondwater zitten geen chemische stoffen zoals parabenen, sulfaten of ftalaten zodat het veilig te gebruiken is door nagenoeg iedereen, zelfs door kinderen.

Tanden spoelen met actieve zuurstof werkt goed

Een ander mondwater waarmee je je tanden witter kunt maken is het Oxyd8 Healthy Smile mondwater. Ook voor dit mondwater geldt dat er natuurlijke ingrediënten in zitten en dat het vrij is van alcohol en SLS. Het mondwater geeft je mond direct na het spoelen al een frisse smaak en werkt op basis van actieve zuurstof. Deze is in geconcentreerde mate aanwezig zodat het middel goed zijn werk kan doen.

Wat zijn de werkzame bestanddelen van het mondwater?

Aan de actieve zuurstof zijn bestanddelen zoals xylitol, zuiveringszout en fluoride toegevoegd. Dit laatste bestanddeel zorgt ervoor dat je minder snel gaatjes krijgt en je tanden beschermt, maar ook dat ze witter worden indien je regelmatig spoelt. Er zitten enkel effectieve en gezonde ingrediënten in zodat je altijd veilig kunt spoelen en zo vaak als nodig is. Voor alle producten van Oxyd8 geldt overigens dat ze veilig te gebruiken zijn en er niks onnodigs aan toegevoegd is.

Krijg de oorspronkelijke kleur van je tanden terug

Om verkleuringen op je tanden tegen te gaan die veroorzaakt zijn door bepaalde voedingsmiddelen kun je ook tandpoeder inzetten. Een goed voorbeeld van een middel dat werkt op basis van enkel natuurlijke ingrediënten is het Uli Breiter Tandpoeder voor witte tanden. Wil je nu eindelijk ook wel eens de oorspronkelijke (waarschijnlijk veel wittere) kleur van je tanden terug? Dan is een behandeling met het tandpoeder daar uitermate geschikt voor.

 

Op basis van welke ingrediënten werkt het poeder?

Het tandpoeder heeft een wit makende werking doordat er bloemen van de witte mangrove in verwerkt zitten. Daarnaast zitten er ook vliesjes in van witte rijstkorrels. De grondstoffen zijn allemaal natuurlijk en daarom kan het poeder veilig gebruikt worden zonder schade aan te brengen aan het gebit. Het middel is geschikt voor het gehele gebit en het maakt daarbij niet uit of je vullingen, bruggen of kronen hebt, want die zijn altijd veilig.

 

Snel je tanden witter met een whitening pen

Als je kiest voor de Dr. Brite Whitening Pen kun je de vervelende verkleuringen of vlekken op je tanden laten verdwijnen en worden je tanden tot wel vier tinten witter. Spierwit maak je ze er niet mee, maar dat doet bij niemand nog echt natuurlijk aan dus het is beter om dit niet te doen met chemische middelen. Met de Whitening Pen haal je een middel in huis dat volkomen biologisch is en waarmee je geen schade aan je tanden of mond toebrengt als je het regelmatig gebruikt. Je mag de pen twee tot drie keer per dag gebruiken. Zorg ervoor dat de tanden die je wilt behandelen drooggedept zijn, doe de gel uit de pen erop en wrijf het er goed in. Je ziet al na een paar minuten resultaat en je hoeft niet na te spoelen met water zodat je de pen overal kunt gebruiken waar jij maar wilt.

 

Flossen met mintkristallen

Je tanden kun je ook witter maken door goed te flossen of een speciale tandenstoker te gebruiken. Dit resultaat is namelijk haalbaar met de Dentek Floss en Picks. Je tanden worden witter en je reinigt je tanden, het tandvlees én de vieze tong goed. Zo voorkom je tandproblemen en krijg je ook een slechte adem. Het middel bevat mintkristallen zodat je adem voor langere tijd fris ruikt. Je verwijdert er ook meteen de plak op de tanden mee en je verhelpt er vlekken en verkleuringen mee zodat de tanden minder geel zijn.

Vergeet niet dat goed poetsen ook helpt

Denk nu niet dat je alleen je tanden kunt bleken op allerlei verschillende manieren of met producten die je eigenlijk nooit gebruikt. Je kunt er namelijk ook gewoon een speciale soort tandpasta voor in huis halen waarmee je je tanden een stuk witter maakt. Een goed voorbeeld hiervan is de Mara Expert Houtskool Tandpasta voor witte tanden. Door de aanwezigheid van actieve houtskool worden je tanden witter en verdwijnen vlekjes en verkleuringen als sneeuw voor de zon zonder daarbij het tandglazuur te beschadigen.

Hoe betaalbare tandheelkundige zorg te vinden in uw omgeving

In de jaren 1960 en 1970, de meeste tandheelkundige verzekeringen zou dekken tot $ 1.000 of $ 1.500 in tandheelkundige zorg per jaar. Vandaag, een enkele kroon kan kosten dat veel, maar de meeste tandheelkundige verzekeringen hebben nog steeds dezelfde jaarlijkse dollar grenzen.

Niet in staat om betaalbare tandheelkundige diensten te vinden, veel mensen hebben tanden getrokken die kunnen worden vastgesteld, omdat ze zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor het werk.

Het vinden van betaalbare tandheelkundige diensten in uw omgeving moet niet zo moeilijk zijn. Hoewel de taak van het lokaliseren van een tandheelkundige specialist die biedt een betaalbare tandheelkundige plan voor jezelf of uw gezin kan enige tijd duren, kan het gemakkelijk worden gedaan als je weet hoe ze te vinden.

De eerste en eenvoudige stap om dit te doen is om gewoon rond te vragen. Wereld van de mond is misschien wel de beste kans die je hebben, terwijl op zoek naar een goede tandheelkundige zorg plan. Informeer gewoon naar hen van uw familieleden, vrienden en collega’s. Vraag naar de tandheelkundige diensten die ze krijgen, hoeveel het kost, hoe gemakkelijk het is om een afspraak te krijgen, als de hulpdiensten wordt verleend, enzovoort. Informeer naar hun persoonlijkheid, als ze vriendelijk zijn, vooral naar de kinderen en als de sfeer in hun kantoor is ontspannend en geruststellend. Door rond te vragen zult u niet alleen een tandzorgfaciliteit kunnen vinden die u rekenen op maar ook degenen die u vermijden.

Als u net naar een nieuw gebied bent verhuisd, kan het heel moeilijk voor u zijn om betaalbare tandheelkundige zorg te vinden. Aangezien u nieuw bent en kent niemand goed genoeg om te vragen over hun tandheelkundige plannen, u proberen het controleren van de lokale ziekenhuizen en andere faciliteiten die gebruik maken van de diensten van een tandarts. Zij of de tandarts die zij in dienst moeten kunnen bieden u met een lijst van de beste tandheelkundige zorg faciliteiten in het gebied.

Tips om uw dure tandheelkundige zorg kosten te verlagen

Het krijgen van cosmetische tandheelkunde en tandheelkundige behandeling in verschillende delen van de wereld, met name in rijke landen van de ontwikkelde wereld, kan zeer duur zijn, ongeacht of u toegang hebt tot elke vorm van tandheelkundige dekking.

In een enquête (1999-2004) is uit de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) gebleken dat 3,75% van de volwassenen tussen de leeftijd van 20 en 64 geen overgebleven tanden heeft. Vanaf 2010, bijna 45 miljoen Amerikanen ontbrak tandheelkundige verzekering, volgens de Amerikaanse federale agentschap CDC’s statistieken.

Veel middeninkomens en onverzekerde mensen vermijden hun tandartsafspraken vanwege hoge kosten dan pijn. Maar het uitstellen van de benodigde tandheelkundige behandeling of controle kan ze op een verhoogd risico van geconfronteerd duurder en meer uitgebreide tandheelkundige werk op de lange termijn. Begrijpelijk, orale en tandheelkundige problemen kunnen verergeren mondgezondheid van een individu als niet bijgewoond om onmiddellijk.

Als u behoefte heeft aan elke vorm van tandheelkundige behandeling of chirurgie, maar zijn bang voor de zware tandarts factuur, door het volgen van een aantal nuttige tips u geld besparen op uw tandheelkundige zorg.

Hieronder staan enkele nuttige tips om de kosten van tandheelkundige behandelingen voor zowel verzekerden als onverzekerde te verlagen. Tandheelkundige zorg kan zeer onbetaalbaar in verschillende rijke landen, zoals de VS, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, en andere EU-landen.

In vergelijking met de VS en Europese landen, alle gemeenschappelijke tandheelkundige make-over procedures, waaronder fineer, tand-gekleurde vullingen, bleken evenals meer complexe behandelingen, waaronder orthodontische of chirurgische behandelingen zoals tandheelkundige implantaat, bruggen, kronen, afdichtingsmiddelen, en tand binding kan worden gevonden op verrassend lagere kosten in de ontwikkeling en een aantal nieuw geïndustrialiseerde landen zoals India, Thailand, Mexico, Costa Rica, Hongarije en België, als gevolg van de lagere kosten van levensonderhoud en lonen.

Tandheelkundige zorg diensten en plannen

Veel mensen meestal verwaarlozing kwesties in verband met tandheelkundige zorg, zoals het verzorgen van hun tandvlees, tanden, enz. Tandheelkundige zorg omvat ook de behandeling en preventie van ziekten van de tanden en tandvlees afgezien van de reparatie en vervanging van defecte tanden.
Voorbij zijn die dagen dat tandheelkundige diensten gebruikt om een dure optie. Laten we eens een kijkje op een paar tips over hoe betaalbare tandheelkundige zorg diensten te vinden:

Begin met gewoon vragen over een goede tandheelkundige plan van uw collega’s, vrienden en familieleden. Stel vragen zoals of de hulpdiensten worden verleend, hoe gemakkelijk het is om een afspraak te maken, hoeveel het kost, de verschillende soorten tandheelkundige diensten, enzovoort. Ook, informeren over de vraag of de sfeer van de tandheelkundige zorginstelling is geruststellend en ontspannend, het gedrag van het personeel vooral ten opzichte van kinderen, enz.

Tandheelkundige diensten worden ook geleverd op lokale tandheelkundige scholen tegen betaalbare en concurrerende tarieven. Sommige van deze scholen kunnen aanbieden om te controleren en schoon je tanden gratis. Het zou geen probleem moeten zijn om een lijst van dergelijke scholen in en rond uw gebied via Internet te vinden.

In het geval dat u nieuw bent in een gebied, probeer het controleren van de diensten van de tandheelkundige specialist die zijn / haar diensten aan de lokale ziekenhuizen. U ook online zoeken naar de beste tandheelkundige zorgfaciliteiten in uw omgeving. U ook de website van uw verzekeringsmaatschappij gebruiken om te zoeken naar tandartsen die uw verzekeringsdekking zouden accepteren.

Een van de opties voor mondzorg is tandheelkundige verzekering. Afgezien van een paar tandheelkundige verzekeringen die minder dan $ 10 zou kunnen kosten op een maandelijkse basis, de meeste van de beschikbare opties zou duur zijn. Het is van uw kant essentieel om de volledige algemene voorwaarden, uitgesloten procedures en items, wat het beleid dekt, de jaarlijkse kosten voor zowel familie- als individueel beleid te lezen, afhankelijk van wat op u van toepassing is.